Pagina's

woensdag 23 juli 2014

Tips om bruiner te worden/te lijken

Hi,
 
De meeste mensen willen (vooral in de zomer, als je in een bikini loopt) graag wel wat bruiner zijn en lijken. Daarvoor kun je natuurlijk gewoon in de zon gaan liggen, maar je kunt het allemaal ook een handje helpen. Vandaag deel ik een aantal tips met jullie om bruiner te worden of te lijken. Nieuwsgierig? Lees dan gauw verder!
Bron: internetindebouw.nl
 
1. Scrubben.
Scrubben is een erg goede tip! Als je scrubt verwijder je namelijk je dode huidcellen en daaronder zit je nieuwe velletje. Als je dus veel in de zon zit wordt dat onderste velletje wat bruiner, dus als je scrubt kom je dat te zien!
 
2. Witte kleding.
Een wit blousje, een wit shortje of een ander wit kledingstuk, het kan allemaal helpen! Als je namelijk al een beetje gebruind bent is het contrast met wit erg groot. Zo lijkt jouw getinte huidje nog wat donkerder!
 
Bron: chaudmag.com
3. Insmeren.
Insmeren is erg belangrijk. Je zult vast denken:' maar dan word ik toch helemaal niet bruin?'. Je wordt wel degelijk bruin en er bestaan ook protect & bronze zonnebrandcrèmes, zoals die van Nivea. Niet insmeren is de slechtste optie: een verbrande huid is niet mooi, doet zeer en je hebt kans op huidkanker!
Bron: bol.com
4. Bij het water & het strand.
Lekker op het strand liggen is natuurlijk heerlijk, maar lekker bij het water is ook erg fijn. Als eerste is het natuurlijk vefrissend en als tweede wordt je ook snel bruin. Doordat het water het zonlicht reflecteert, wordt je nog sneller bruin. Dus lekker op een luchtbed in het water gaan liggen! Maar wees gerust, ook zand werkt reflecterend ;).
 
5. Hoe vaker hoe beter.
Het is beter om vaker te gaan zonnen dan langer. Zo bouw je je bruine kleurtje op en verbrand je ook minder snel omdat je telkens korte stukjes doet.
 
Je kunt natuurlijk ook zelfbruiner gebruiken, maar gewoon zonnen is wel zo natuurlijk :)
 
Ik hoop dat jullie iets aan de tips hadden en ze ook gaan gebruiken! Zijn jullie al een beetje bruin? Ik wel!
 
X Sanne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten