Pagina's

maandag 20 januari 2014

De modetrends van 2014


 2014 is al een tijdje begonnen maar wat zijn nou echt de modetrends van 2014? In dit artikel lees je daar meer over!

1. Cardigan
Cardigans ( engels voor vesten ) zijn op dit moment hip. Een lekker lange warme cardigan is altijd fijn met dit koude weer! Vooral van die met leuke printjes kun je helemaal vrolijk worden! Als je een cardigan met print hebt is het leuk om dit te combineren met een effen shirtje.

2. Skaterskirt/cirkelrok
Deze rokjes zijn er al even maar ze zijn super cute! Ze horen hoog te zitten en zijn er met verschillende prints of gewoon effen. Met een bloesje erin en een panty met print erbij zie je er super
uit!
modetrends-2014-1
bron

3. Panty's met print
modetrends-2014-4
bron
Na de broeken met prints komen dus nu de panty's met print. Deze zijn perfect te matchen met een skaterskirt, kokerrok of gewoon met een jurkje (niet te druk!) Dit is ook een goede toevoeging aan je feestoutfit! Het kan je outfit helemaal af maken! (de panty's op het plaatje zijn te koop bij h&m)

4. Oversized truien
De oversized tuien zijn niet meer weg te denken. Ook deze zijn heerlijk rond deze koude tijd. Super leuk op een normale jeans of op een gekleurde broek!

5. pastel
Ook de pastel kleuren komen weer terug. Voor de zomer is het natuurlijk altijd leuk! En niet te vergeten: een leuk pastelkleurig nagellakje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten